Sunday, April 29, 2007

chicks on speed vin la B' estival



uite, am schimbat cu o varianta allowed si under age


si la rugamintile lui Choco, maria in ebraica si varianta cu cenzuri

22 comments:

Anonymous said...

sunt doar mica, de ce omul negru-maimuta, cu maini negre, paroase, are frica de omul alb, mai mic si aproape perfect ?
am uitat sa spun ca mama mea e mai putin inteligenta decat mine, ea nu stie germana, doar doua limbi din trei ale mele, dar, a zis ca incearca sa invete, ca sa ma verifice ? A-propos, stii ca si ea sta cam mult la dus ?

Anonymous said...

si la a doua ascultare si privire : ce au acesti oameni de-si fac asa probleme, eu am deja doi prieteni sau trei la gradinita, mama imi zice sa fiu cuminte dar eu i-am spus intr-o zi : mama, stii ca mie-mi plac baietii, stii asta, doar, stii ca eu sunt tauras si cal de foc ? iar mama, mai putin tare decat mine, nu e decat un biet iepure si un sagetator, citeste si ne iubeste, pe mine si pe sora mea, altceva nu are de lucru, tot timpul are ceva foi in mana,,,, si face dus....

Anonymous said...

maria in ebraica dit : si la a treia ascultare si privire :

tu ce crezi ? sau esti si tu iepure ca ea, insa ea are niste idei de sagetator...mamaaaa! uneori ma uit la ea si-mi vine si sa rad si sa ma mir...

Fata aia din clip e cam grasa, dupa gustul nostru...
asta ar fi doar un inceput, pentru ca ea de-abia la a treia ascultare a inteles, pe cand eu, asa priceputa si precoce precum sunt...
hai raspunde ! zice ea, mai curajoasa...

Razvan Tupa said...

pai daca zici ca esti under age, am modificat pt tine,
la zodii nu ma prea pricep...
unde vrei sa ajungi?

Anonymous said...

la a patra ascultare, a venit mama si mi-a repetat ; esti mica tu, ce stii ? si atunci nu am timp decat sa-ti repet intrebarea sau sa-ti pun inca una, asa cum ma astept sa si raspunzi, ca un blogger si poet adevarat :
de ce....?
ea e frumoasa, si ...

te saluta o fata mica, desteapta si care, de obicei, isi face doua codite, e taur si mai face si multe lucruri neasteptate, dar, intotdeauna sufera de empatie si atunci, se abtine cate putin...

noapte buna tie si prietenei tale !
vezi, daca sta mult sub apa, sau bea prea multa, ai grija, fa repede ceva, ca i se intampla ceva,

cu prietenie adevarata, o Marie originara, adica, pe nume:

Anonymous said...

si, inainte de a stinge calculatorul direct, ca asa stie ea, cand a vazut titlul,mama a spus : daca a inceput cu puicute, atunci e putin misogin, dar restul titlului e adevarat pana la anul cand ... va fi Bookfest si pentru mine. Hai sa mergem la culcare, a mai adaugat ea misterioasa, maine, daca nu dormim bine, cautam metroul ba la stanga, ba la dreapta si...in final, ne indreptam spre un taxi sau o luam pe jos, ca e doar aproape gradinita.
Si eu i-am raspuns, bine, hai, de data asta sunt si eu de acord cu tine, ca doar nu e mai important trottoir-ul sau un bloc sau metro-ul decat viata noastra !?

Razvan Tupa said...

:) noapte buna, Maria originara, noapte buna si mamei tale.
si empatie

oamenii fac pe superiorii, cred ca... asta-i raspunsul tau :) asta fac si copii...

taur, coditze... :) sa nu dormi cu codite.... as zice daca as face pe superiorul :) dar nu fac. empatie

Anonymous said...

ce-ai mai vrut sa spui, sau te abtii si tu, ca ea, nu e bine, ia vedeti voi doi...

Razvan Tupa said...

Daca ii spun fetei ca ai zis ca e prietena mea.... cine stie ce isi inchipuie. ca vreau sa profit de faptul ca a cumparat inghetzata de fistic.

Anonymous said...

vreau si eu inghetata, sunt amatoare de ceai verde si negru, de inghetata si de chocolat, asa ma mai numeste mama, choco.
Vreau si eu, si eu am dreptul la ceva dulce...
de ce ti-e frica sa numesti o fata prietena ta, sa o numesti pe ea asa ?

Cat despre noul clip, te rog, da-l pe cel de dinainte, era super, si maine o sa ai niste replici si de la cei care dorm acum. altii, inferiori, normali, dar nu superiori mie, sau tie. Te rog, da-l pe celalalt e excelent pentru cineva care are suflet....sau ceva care se numeste, empatie, superioritate.

pa !

Razvan Tupa said...

suflet pt choco, maria in ebraica

Anonymous said...

se pare ca nu s-au trezit pana la urma sau n-au revenit, sau sunt indiferenti, sau chiar sunt under my expectations sau sur-doués, ca de obicei...
ça a été cool quand même ; pas vraiment difficile, pas tout, that video and all the rest....

Razvan Tupa said...

hm, am o senzatie ciudata ca ai doua fetite carora le faci codite din cand in cand.

e o constatare nu o judecata nu stiu cum:)

Anonymous said...

choco dit : cea mica nici nu are destul par, de aceea nu-i fac jamais coditze, e cam cheliuta saracutza, dar are ochii verzi si este independenta si voluntara, fata de ciocolatica ailalta, vie si mustoasa, empatica si dornica mereu de inghetata (eu ii spun, ca o mama cenzor adevarata : stam putin linistite cu inghetata ? pana la vara cand vei depasi cinci ani ? Si ea, se bucura mereu, cu gandul la o intreaga vara cand va manca inghetata cata vrea. Insa ii spun asta de trei ani, si, sa vedem cat o duce pe ea cu intrebarea asta si promisiunea mea de cenzor indirect de dorinte normale, superioare si sufletesti.

Anonymous said...

si iar si iar nu raspunzi...decat noaptea dupa inghetata, dupa ce o degusti tu, pentru forte noi...

Razvan Tupa said...

pai pe mine nu m-ai intrebat nimic... fisticul e foarte misto.

Anonymous said...

nu-mi place orezul, dar inghetata da, poate nu tocmai aia de fistic, dar, fie !

Scriitori tigani,nu ? stii sa intorci vorba, iar despre limba= scoarta poate deja am dat ceva tradus pe la B'estival, mai vedem, in Romania sau in alta tara...cum stam cu saloanele literare
... succes la Cluj si peste tot ! in toate directiile!

Anonymous said...

pai fa si tu gestul contrar : cumpara la randul tau inghetata de fistic si da mai departe, ca asa am auzit ca faci, de la un alt baiat din bransa : ,,lasa-l pe Razvan ca are parte numai de tinere de 20 de ani'' ! auzi tu, ce barfa pe acesti barbati, cata lipsa de altruim, ce lipsa de la cuvantul sau promisiunea data ! oh la la !

Anonymous said...

pai fa si tu gestul contrar : cumpara la randul tau inghetata de fistic si da mai departe, ca asa am auzit ca faci, de la un alt baiat din bransa : ,,lasa-l pe Razvan ca are parte numai de tinere de 20 de ani'' ! auzi tu, ce barfa pe acesti barbati, cata lipsa de altruim, ce lipsa de la cuvantul sau promisiunea data ! oh la la !

Razvan Tupa said...

despre ce promisiune vorbesti?
Sa iti spun eu ce am auzit despre mine:
- ca ma pricep la promovat poezie (dupa asta uitam mereu acasa cartile de vizita)
- ca, de fapt, nu imi plac femeile de >30 de ani. (dupa asta nu am facut nimic pt ca nu am probleme de identitate sexuala)
- ca, "sigur nu esti gay"? (dupa asta ibid.)
- ca, de fapt, sunt "cel mai de succes" (si eu nu stiu cum sa fac credit ca sa cumpar un apartament
- ca nu mananc deloc (dimpotriva)
- ca sunt critic literar (nu prea)
- ca nu am vrut sa apar cu Dan Mircea Cipariu la o lansare pentru ca nu l-as suporta si am trimis-o pe prietena mea in locul meu. (cand eu eram la ziar)
- ca eram intr-o criza si ca ma tineam dupa nu stiu cine (Ileana sau Irina :D)
- ca am voce si cant (nu am)
- ca sunt cantaret rock (nu sunt)
- ca am talent/ ca nu am talent
- ca nu vorbesc / ca vorbesc mult
- ca sunt obsedat de o tipa pe care o cunosc de cand aveam 12 ani eu, ea 10 ani (asta e ciudat de aproape de ceva real)
- ca vreau sa conduc uniunea scriitorilor (asta nu)

Anonymous said...

de promovat, vei stii sa promovezi, bine...

dar tu, sincer, ce spui despre tine, de la tine, nu de la altii...

ok, nu mai aduc aminte de promisiune...

Anonymous said...

sa zicem ceva, sa punem PROBLEMELE sub forma de intrebari, altfel :

de ce ai arata ca un star rock? si ai avea voce ? pentru ca trebuie, uneori sa schimbi pozele de prezentare, poza de sub titlul Blogul lui Razvan Tupa, cea care insoteste comentariile uneori, este o poza care te reprezinta sub forma de component al grupului A-Ha.Apoi, nu mereu itit sta bine cu parul mare in fata, nu e cool. mai scurt putin

De ce ai promova, sau nu, tineri, sau debutanti ? pentru ca, uneori se intampla sa n-ai incotro, uneori vrei, alteori nu poti...

De ce ai fi gay ?
aici totul e legat de invidie, arati bine, esti frumos, dar masculinitatea ta trebuie putin aratata. Nu te gandi la prostii, hai !

de ce nu ti-ar placea sa cunosti fete sub 20 de ani ?

aici am distorsionat sensul putin, pentru ca adevarul e ca a fost o vreme cand erai magulit de tinerele muze, acum, asa si asa...

Iar, restul afirmatiilor despre tine, reluate by your-self in primul comment, aici doream de mult sa ajung :

ai o singura problema, despre restul te absolv :
iti pasa de ,,resturi''. de cine depinzi la un moment dat, de persoanele pe care trebuie sa le asiguri ca lucrurile nu stau chiar asa cum cred ele, oameni care-ti spun ceva, iar tu AI PENTRU FIECARE REPROS, UN COMENTARIU; DE CE ITI PASA ATAT DE OBSESIV, DE CE E NECESAR SA RASPUNZI LA ACUZE PROSTESTI, PENTRU CA TU ASTA FACI, LA CRITICI, REMARCI, IEFTINE, RAUTACIOASE SAU LA REPROSURI RASPUNZI IN PRIMUL RAND; NU MAI FACE ASTA, MAI BINE IA IN SEAMA VAG-UL DIN COMMENTS-URI, SENSIBILUL, APRECIERILE POZITIVE, PROVOCARILE FRUMOASE, NUMAI LA ASTEA TE-AM VAZUT CA NU RASPUNZI; IN SCHIMB, ACESTE RASPUNSURI LA APRECIERI DE LA COLEGI, CRITICI, HAI, S-O LASAM PUTIN sa se calmeze, MAI ALES CAND ELE VIN DE LA CEI CARE RASPUND PE BLOG.