Wednesday, April 02, 2008

asa s-a mutat atelierul de poezie exclusiv pe casadepoezie

Acum o saptamana a fost lansat un atelier gandit in 7 etape.

Am ales poezie.ro pentru ca mi s-a parut un site in care se posteaza poezie doar de dragul poeziei. Am gresit.
Initial aveam impresia ca singura problema pentru personala un text care nu este semnat cu buletinul de identitate este ca nu ar fi fost afisat decat in pagina personala. Din pacate se pare ca am nimerit pe "un site care promoveaza individualitati". Greseala mea. Am fost inadecvat. si vorbesc serios. Este ca si cum un tip care scrie eminescian s-ar fi dus sa citeasca intr-un cerc suprarealist.


= .
Paul Bogdan[02.Apr.08 05:09]
Din păcate, acest site promovează individualităţi... într-o comunitate. Răzvane, poţi să faci acest demers semnându-te. O "instituţie", fie ea formată şi în scopuri nobile, nu poate fiinţa aici. Ar crea un precedent ce ar putea provoca haos. Ar apărea: Casa casnicelor, casa bărbaţilor singuri, casa yahoomessengeriştilor... etc.Afirm aceste lucruri nu din presupuneri, ci din experienţă.
= oki, succes.

casa de poezie[02.Apr.08 10:05]
Multumesc, Paul. Am vazut ca a disparut primul text din proiect. E comunitatea voastra. E dreptul vostru sa hotarati ce se poate si ce nu. E oki daca nu va intereseaza.Incercam sa fac ceva foarte simplu. Nici vorba de institutie. succes

= mulţumim!
Paul Bogdan[02.Apr.08 10:09]
Poţi face orice acţiune literară în nume propriu, cu acordul lui Radu, dar... poate poezie.ro nu atinge anumite standarde demne de elita literaturii.Îmi pare rău că nu ai îndrăznit să semnezi în nume propriu. Îmi pare rău că blogul pe care îl promovezi cu acest cont nu promovează la rândul său poezie.ro. Sau poate sunt eu paranoic... mai ştii?! cam asta ar fi...

1 comment:

Razvan Tupa said...

Intalnirea 1- Atelier de creatie poetica : imaginatie/vis/text si poezie se da/ia/face/ un text. e poezie? cum ar fi daca ar fi?
Poezie 2008-03-31 (142 afişări)
Refuzat PERMANENT

Atelier de creatie poetica : casa de poezie
Poezie 2008-03-29 (131 afişări)
Refuzat PERMANENT