Thursday, July 24, 2008

Buun, pentru toti cei care scriu si se simt neintelesi

De cand cu experienta cu scriitorii neintelesi nervosi ca nu sunt adorati la Cuvantul mi-am dat seama ca este foarte complicat sa rezolvi conflictul dintre parerea celor care se simt geniali si retinerile tale de cititor cu limite.
Si imi parea cumva rau cand m-am gandit ca mii, zeci de mii, sute de mii de scriitori care pot sa bage mana in foc asteapta doar sa fie apreciati.

Gata, s-a terminat cu asteptarea: de ce sa apari in tiraje mici, sa te vaiti ca jurnalisti ca mine (limitati si intr-o ureche si complet analfabeti si urati si prosti si limitati -asta am mai zis-) nu te inteleg. Am gasit solutia:

www.lulu.com
este un site unde oricine isi poate publica si scoate la vanzare pe gratis creatia literara sau in orice caz scrisa. Mai mult, site-ul are o optiune prin care citiorii va publica. Daca un cititor gaseste o carte pe care vrea neaparat in biblioteca, o comanda si site-ul i-o trimite pastrand o parte din bani pentru site si trimitandu-va dumneavoastra un procent.

Acum sper ca nu o sa sara cineva sa spuna ca dau lectii. Stiam de site de la Eugem Suman care si-a publicat acolo varianta in engleza a cartii sale de poezie. In plus, fiecare isi poate promova volumul o data publicat asa cum trebuie si merita. Deci cu publicatul am rezolvat.

5 comments:

Anonymous said...

pey shi daka pe myne ma yntereseaza sa te dezlimytez, sa te pun pe doua ureky shi sa te luminez pe tine, nu sa publik ce propuy? :D

Razvan Tupa said...

pai ce sa zic, succes. crezi ca merita?

Anonymous said...

nu pot sa mah pronuntz pana nu incerc.

Anonymous said...

neneaaaaa... da di ceeee sa bage mana in foc? ce,-s cretini ca mine?

alexandra dolfi said...

Nu stiu ce sens mai are sa publici oriunde in romania, nu conteaza daca e "cuvantul" sau alta revista cand poezia nu se mai citeste si nu mai intereseaza pe nimeni. M-am convins ca totul e varza cand am vazut unde e redactia "Romania Literara".. aveam impresia ca intru intr-un depozit de fiare vechi nu intr-o redactie. Daca mai publici, publici asa... ca sa te simti bine ca ai si tu numele tiparit undeva, daca mai esti in stare sa te simti bine in Romania...