Wednesday, February 06, 2008

cand n-au mai fost prieteni... s-au dus la Mos Craciun si le-a dat cadouri...

vroiam sa scriu despre piesa de teatrul la care se pare ca am scris si eu dar daca vreausa intru trebuie sa intru pe un loc rezervat de unul din actori. Ma rog haios... dar

Am primit azi povestea dictata de Emil cel de 5 ani (asa spune Domnisoara Constantinescu) si nu mai am rabdare pana cand o sa o punem in atelierul de la Cuvantul:

PRIETENII DIN LONDRA

In anul 750, era ceasul din Londra. Ieri, un lup s-a urcat pe ceasul din Londra si politistii au vrut sa-l prinda. A venit ursul si i-a doborat pe politisti. Ursul cu lupul traiau fericiti in padure si a venit vulpea vicleana si le-a zis:

-Mergeti pana in ceasul din Londra, ca lupul avea la el in vizuina niste miere.

Dupa aceea, lupul si ursul s-au dus in Anglia. Vulpea vicleana, cum era ea, s-a dus in vizuina lupului si au intepat-o albinele. Apoi, a venit o gasca la vulpe si vulpea a vrut sa o manance. A venit un cerb si i-a zis la vulpe:

-Nu ti-e rusine vulpe ca vrei sa mananci gasca?

Dupa aceea, au venit lupul si ursul si au gasit-o pe vulpe in vizuina. Acestia au lut-o pe vulpe si au dus-o in Polonia si au lasat-o acolo. Au dus-o intr-un parau si toti s-au dus pe apa si au ajuns in Oceanul Inghetat si au mai mers pe gheta pana in Oceanul Atlantic si au ajuns in China si s-au intalnit cu o chinezoaica si a zis chinezoaica ca o duce acasa pe vulpe si a scapat vulpea din mana ai s-a dus departe, departe, in tara Polul Nord. Acolo s-au intalnit cu eschimosi si cu cativa reni si o Craciunita. S-a dus la eschimosi si au fost prieteni cu ei. Cand n-au mai fost prieteni, s-a dus la Mos Craciun si le-a dat cadouri si s-au dus in tara Brazilia si au vazut pe Ronaldinio.

2 comments:

Anonymous said...

... "asa spune Domnisoara Constantinescu" despre care stim ca nu are o problema de credibilitate :)

Anonymous said...

ce as vrea sa stiu si eu ce ziceam la 5 ani! dar nu s-a ocupat nimeni cu arhivarea.