Monday, May 04, 2009

EDITIA 100 a POETICILOR in CLUB A 7 MAI 2009

BLOGUL CONTINUA pe POETIC.ro
alte locuri unde ne intalnim in continuare sunt":




Fetis- o carte romaneasca a placerii
asa cum i-am promis lui Mihai Vieru am cautat si am gasit un document cu volumul din 2003.

se gaseste pr downloadat si aici http://www.scribd.com/doc/27508444/FETIS-2003



si daca tot am inceput asa sa scoatem la lecturi libere si o varianta de lucru a volumului care a aparut in 2005 la Cartea romaneasca: corpuri romanesti



iar asta chiar nu stiu ce e





de la ora 18.00, joi, pe 7 mai
in CLUB A
(str blănari nr 14)
poeticile cotidianului
va invita la
EDITIA 100
Performance, lectura de poezie si muzici
cu
Andreas Aron (contrabas), Irina Creanga (voce) si Razvan Tupa

Am schimbat formate, am schimbat formule de prezentare: nu s-a schimbat nici un moment interesul nostru pentru ceea ce este fierbinte in literatura contemporana. Joi, 7 mai, de la ora 18.00, razvan tupa (lectura), andreas aron (contrabas) si irina creanga (voce) va invita la spectacolul acestor 4 ani de poetici. Daca v-ati intrebat cine a luat cele mai reputate premii romanesti pentru poezie in ultimii ani si daca v-ati pus problema felului in care suna cele mai apreciate poezii romanesti ai ultimilor ani, joi in club A o sa aveti raspunsul. Poeme semnate de Marius Ianus, Ovidiu Nimigean, Mircea Ivanescu, Liviu Ioan Stoiciu, Svetlana Carstean si multi altii vor fi citite pe masura ce invitatii vor reinterpreta pentru contrabas si voce muzicile acestei seri. De la lirica sociala, la poezia intimista, poezia intalnirii (a relationarilor), de la poezia instrainarilor la poemele revelatiei, selectia din aceasta saptamana de la editia 100 a poeticilor Cotidianului va rezerva multe surprize.

Poeticile cotidianului se apropie de implinirea a 4 ani de cand functioneaza saptamanal in spatiul din Club A. In 2005, la sfarsitul lunii mai se lansa formatul care includea improvizatii muzicale si colaborari intre artisti si scriitori. La cinci ani de la acele prime intalniri, Poeticile Cotidianului a trecut prin diferite formule de prezentrare a literaturii. De la intalnirea cu numarul , Andreas Aron si Irina Creanga au fost alaturi de poeticile cotidianului. Acum, dupa 100 de editii se intorc dintr-o cu totul alta postura decat cea de debutanti in interiorul unei trupe. In fiecare saptamana am descoperit cate o carte nou aparuta in lectura publica si am invitat un scriitor contemporan sa fie supus intrebarilor dumneavoastra si sa vorbeasca despre scrisul sau (si al celor care l-au influentat).
POEZIA TA IN CLUB A
In 2009, poeticile cotidianului isi asteapta publicul sa arate ce stie la intalnirile din club A. Incepand de saptamana viitoare, iscrieti-va joi in Club A, cu zece minute inainte de ora 18.00 a poeticilor cotidianului si puteti prezenta timp de cinci minute la Poeticile cotidianului, poemele dumneavoastra vorbite. SLAM sau POEZIE VORBITA, POEZIE TRADITIONALA sau EXPERIMENTE, POEZIA TA da piept cu publicul.
http://casadepoezie.wordpress.com/poeticile-cotidianului-2009/

free webpage counters

3 comments:

Buclucasii said...

schimb de linkuri http://buclucasii.blogspot.com/

Anonymous said...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

marul said...

pai , atunci , stergel- pe-asta ! care-i mai e rostul ?